logo

madh

Islam - The Evolution of Fiqh

E Book Flip and readAbout the Book In the Evolution of Fiqh Islamic Law amp the Madh habs the author very clearly presents a brief overview of the historical development of Islamic law and its schools the madh...

Stop Rrenimit

StopRrenimit com është hapësira ku secili prej jush mund të kontribuojë në betejën jetike kundër kancerit të abuzimit me territorin në bregdet po edhe në qytetin tuaj Celulari juaj mund të bëhet një armë e pazëvendësueshme në këtë betejë mes inercisë së rrënimit dhe ëndrrës...

Albanian best dict - fjalor

User will be satisfied with this Albanian English dictionary because It has the largest vocabulary Detail description for each word and a lot of samples Simple UI amp high performance make you feel easy when using ...

Kurani shqip

Aplikacion i Kuranit të madhërishëm falas Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe Prof Hasan I Nahi Përgatiti për botim Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit IslamTiranë 2006Kaptinat paraqiten me vargjet origjinale arabisht dhe me...

Aasaan Fiqah (Jurisprudence)

Fiqh Arabic فقه fiqh is Islamic jurisprudence It is an expansion of the code of conduct Sharia expounded in the Quran often supplemented by tradition Sunnah and implemented by the rulings and interpretations of Islamic jurists...

Njoftime IO

Njoftime IO është një aplikacion i cili mund t 39 ju vij në ndihmë për të publikuar njoftime te ndryshme ose per të gjetur mallra apo shërbime të cilat ofrohen nga kompani apo individë të shpërndarë në Shqiperi Kosove Mal i...

Adem Ramadani

Aplikacioni Adem Ramadani i interpretuesit të mirënjohur nga Maqedonia në një aplikacion të shumëkërkuar me të gjitha albumet dhe ilahitë e tij në një vend Aplikacioni vazhdimisht do të freskohet me interpretime të reja in shaa Allah Ky aplikacion u zhvillua nga...

Lahuta e Malsisë

Vepra e madhe e shkrimtarit të madh shqipëtar Lahuta e Malsisë nga Gjergj Fishta edhe në verzionin elektronik per platformën Android Ky aplikacion eshte punuar vullnetarisht dhe me qellim te perhapjes edhe në formën elektronike te vepres se letrarit tone te madh Gjergj Fishta Brenda kornizave ligjore...

Alfabeti Shqip - Abetare

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe ABC Shqip me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv Përmes aplikacionit fëmijët nuk do...

The Life of Imam al-Shafie

Abu ʿAbdillah Muhammad ibn Idris al Shafi i Arabic ابو عبدالله محمد بن إدريس الشافعي A Muslim jurist who lived from 767 820 CE 150 204 AH Often referred to as ...

Rang Rangili Shehnai - Demo

ABOUT APP Shehnai as an instrument is considered to be very soothing and it has a auspicious sound filling the atmosphere with a soothing sweetness and sublime peace It can be often heard in temples at the time of early morning and evening...

Rang Rangili Shehnai

ABOUT APP Shehnai as an instrument is considered to be very soothing and it has a auspicious sound filling the atmosphere with a soothing sweetness and sublime peace It can be often heard in temples at the time of early morning and evening...

Muskuli

Udhëzime të ushtrimeve me trajnerin tuaj personal Ushtrime të ndara në kategori Animacion për çdo ushtrim Përshkrim i shkurtër për çdo ushtrim Matësi i hapaveShumë të dhëna tregojnë se të qenit në formë fizike të mirë është çelës i një jete të gjatë dhe të shëndoshë ...

my9 Top 40 : IT music charts

Keep track of the Top 40 watch the official YouTube music videos preview amp buy songs from Amazon featuring Lorenzo Fragola Marco Mengoni Madh Fedez feat Francesca Michielin Sister Cristina ...

Shqipëria Luaj

Koleksion juaj më i madh i radiove shqiptare është këtu Radiot shqiptare sjell koleksionin e radiove tuaja të preferuara dhe stacione FM nga Shqipëria streaming LIVE në pajisjet tuaja Android Tani gëzojnë duke dëgjuar transmetimet në internet radio dhe...

Fleta, Guri & Gersheret (BETA)

Kjo loje zhvillohet me duar zakonisht luhet me dy persona ku secili prej tyre zgjedh njerin nga tre opsionet quot Guri quot mund quot Gersheret quot quot Gersheret quot mundin quot fleten quot...

Autoshkolla Shqiptare

Libri i patentes Shqip Aplikacioni 39 Autoshkolla Shqiptare 39 mund të quhet me plot gojë LIBRI DIXHITAL I PATENTES Konsultuar me profesorët më të mirë të autoshkollave në Shqipëri ky aplikacion shërben si një parapërgatites absolut per testimin teorik te patentës Në...

Më thirr

quot Më thirr quot është aplikacion për telefona të mençur të platformës Android i dedikuar për Kosovë Shqipëri dhe Maqedoni tek operatorët ku funksionon shërbimi Të lutem më thirr Me anë të këtij aplikacioni kur dikush ju dërgon të lutem më thirr...

Lojëra për fëmijë

Përmes këtij aplikacioni fëmijët mund të argëtohen duke luajtur dhe në të njejtën kohë duke mësuar për shkronjat e alfabetit të gjuhës shqipe Mundësitë për argëtim përfshijnë 4 lojëra me 6 nivele Madhështori marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja...

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv Përmes aplikacionit fëmijët nuk do...

Fmobile

F Mobile njihet si kompani inovative me sherbimet me te avancuara dhe është themeluar në vitin 1991 Prej asaj kohe qëllimi ynë ka qene të ju bëjmë të ndiheni komfor me ofertat tona te keni servisim te shpejte dhe te ndiheni...

Njoftime IO

Tani mund të keni informacionin që ju nevojitet në xhepin tuaj Njoftime IO është një aplikacion i cili mund t 39 ju vij në ndihmë për të publikuar njoftime te ndryshme ose per të gjetur mallra apo shërbime të cilat ofrohen nga kompani...

Biography of Imam Al-Shafie

Biography of Imam Al Shafie Abū ʿAbdullāh Muhammad ibn Idrīs al Shāfīʿī Arabic ابو عبدالله محمد بن إدريس الشافعي A Muslim jurist who lived from 767 820 CE 150 204 AH ...

Kuizi Shqip - Milioneri

Kush Do Te Behet Milioner Loje argetuese ne gjuhen shqipe Permban nje numer te madh pyetjesh nga te gjitha kategorite Histori Sport Gjeografi Art Muzik Letersi etj Per te arritur fitoren ju duhet te...

Inter.al (ICA Official)

Inter Club Albania Klubi Interistave Shqiptar Te jesh Interist per ne nuk do te thot te ndjekesh skuadren vetem 90 minutat dhe kaq apo te thuash jam Interist sa per te thene qe sheh futboll Per ne te jesh...

Lutjet e Sherimit

Lutjet and ShërimitRukja nė Kuran dhe SunetSeid el Kahtani Kjo është shkurtesa nga libri im Dhikri lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i...

Shkruaj Numrat

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë numrat në Gjuhën Shqipe me ndihmën e ilustrimeve...

Dyqani Sportiv

Dyqani Sportiv është dyqani më i madh sportiv ONLINE në Kosovë

Garba Hits

Garba Hits An Application with more than 50 famous Garba 39 s Install and Enjoy Garba quot ગરબ in Gujarati quot is a form of dance which was originated in the state of Gujarat in India Many traditional garbas are...

Hadithe Shqip

Hadithe në gjuhën shqipe me widget ku mund ta shihni hadithin e orës Hadithe në gjuhën shqipe Një numër i madh i haditheve në shqip appliacioni është i pasurar edhe me widget të cilin mund ta nxjerni në ekranin tuaj...

Muskuli

Udhëzime të ushtrimeve me trajnerin tuaj personal Ushtrime të ndara në kategori Animacion për çdo ushtrim Përshkrim i shkurtër për çdo ushtrim Matësi i hapave Plan Programi javorShumë të dhëna tregojnë se të qenit në formë fizike të mirë është çelës i një jete të...

Wallpaper Candi Borobudur

The beauty of a Buddhist temple Borobudur is located in Magelang Central Java Borobudur adalah sebuah candi Buddha yang terletak di Borobudur Magelang Jawa Tengah Indonesia Lokasi candi adalah kurang lebih 100 km di sebelah barat daya...

Play More